De ervaringen van onze klanten

Vanavond heb ik een moment mogen beleven dat voor mij ongelofelijk is. Voor het eerst in 39 jaar kan ik weer fietsen zonder dat mijn rechterbeen er maar een beetje bijhangt en zonder dat mijn rechtervoet loskomt van het pedaal.

Ik ben ontzettend blij. Dit doet wat met mij.
Ik dank u heel hartelijk voor uw uitvinding.

Ik heb er geen woorden voor hoe dankbaar ik ben dat ik gebruik heb kunnen maken van de ROM-Herstel. Om ook thuis goed te kunnen fietsen heeft het echt veel geholpen.
Sinds een paar dagen kan ik zonder, met nog een (klein) beetje moeite. Als ik goed blijf oefenen gaat het met een paar dagen vast nog beter.

Mocht mijn andere knie aan de beurt zijn dan zal ik niet twijfelen om direct weer contact met je op te nemen.

Dank van een heel blij en gelukkig iemand.

Ik wil nog graag de complimenten geven voor het fantastische ROM-Pedaal, waar ik nu al een jaar ofzo mee rondfiets. Voorheen moest ik om de 2 tot 3 km even afstappen om m’n heup te strekken en had ik altijd veel pijn. Nu kan ik veel ontspannener fietsen en hoef ik minder vaak te stoppen. Ik heb hem op de middelste stand staan, hij kan dus nog kleiner mocht m’n heup verder achteruitgaan, en dat is ook een prettig gevoel.

Ondertussen heb ik zo'n 60 km gefietst met het ROM-Pedaal en ik ben erg enthousiast. Mijn probleem is een arthrodese en daardoor is er geen enkele beweging in mijn heup. De draaicirkel van deze ROM-Pedaal is inderdaad kleiner dan die van de verkorte crank die eerst op m'n fiets zat. Ik ervaar nu tijdens het fietsen minder wrikken van o.a. m'n rug en heb een meer ontspannen fietshouding.

Heel erg bedankt voor de goede service,

Het is heerlijk om voor een boodschap of bezoekje gewoon de fiets te kunnen pakken.
Ik fiets in een normaal tempo en het allerbelangrijkste: zonder pijn!
Hierdoor heb ik weer een stukje "normaal" leven terug.
Mijn dank is groot!!

Wat een geweldige uitvinding, ben er echt zo blij mee: ik kan weer fietsen!
De wind gaat weer door de haren en de benen kunnen weer bewegen!!
Helemaal top!! Ik ben zeer tevreden.
En echte service om de pedaal eerst (zonder kosten) te mogen uitproberen, klasse!

Wat fijn dat iemand mij gewezen heeft op Fietsen op Maat.
Mijn knie zal ik niet verder meer kunnen buigen, maar fietsen gaat uitstekend met behulp van het ROM-Pedaal. Ik kan hem ook gemakkelijk meenemen bij een vakantie als ik elders een fiets moet huren.
Succes met uw bedrijf!

Vandaag heb ik het gehuurde ROM-Pedaal aan u teruggestuurd.
Ik ben zeer tevreden en het gebruik was perfect. Het is een prima hulpmiddel en het heeft mij in staat gesteld om mijn herstel te bevorderen en te versnellen.

Bedankt en ik zal u zeker aanbevelen bij eventuele toekomstige lotgenoten!

Ik heb een versleten knie en kon bijna niet meer fietsen (elektrisch). Op advies van mijn fysio heb ik het ROM-Pedaal gekocht. Ik heb deze nu een aantal weken en ben echt SUPERtevreden over het resultaat.
Ik hoef mijn knie veel minder te buigen en ik kan inmiddels ook weer een beetje kracht zetten, ideaal voor (en na) de operatie.
Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zijn zeer duidelijk; ik heb ‘m zelf gemonteerd in ca. 10 minuten en ben echt A-technisch.
Ben een zeer tevreden klant!!

Wat een enorme kick dat ik na zeker 17 jaar weer kan fietsen met het ROM-Pedaal. In het begin had ik na een uurtje fietsen een behoorlijk stijve knie maar na één nacht rust is alles weer redelijk hersteld. Het gaat elke dag beter en de spierkracht neemt toe.
Echt geweldig, ik geniet van mijn vrijheid.
Een super oplossing voor mensen met een beperkte kniebuiging.
Eigenlijk had ik de moed al opgegeven dat ik nog zou kunnen fietsen.

Peter bedankt voor de geweldige support!! Men mag mij bellen om eventuele ervaring te delen, of helpen bij de montage, want de finetuning is belangrijk.

Na 2 knieoperaties (protheses) was mijn echtgenote genoodzaakt haar fiets aan de kant te laten. Nu 5 jaar later, na veel kinesessies kan ze uiteindelijk weer haar geliefkoosd vervoermiddel gebruiken! Dit met behulp van het ROM-Pedaal, wat een fantastische uitvinding! Een aanrader voor mensen met knieproblemen!
Nogmaals bedankt voor de vlotte levering en zeer duidelijke handleiding.

Nu enkel nog genieten!

Ik heb een ROM-Pedaal laten plaatsen door mijn fietsenmaker
in Hoogerheide. Ik heb er nu ong. 150 km mee gereden en heb na meer dan 2 jaar nooit met meer plezier gefietst als nu. Een aanrader voor iedereen die problemen heeft met een knie die geen 90 graden kan plooien. Voor mij inmiddels een onmisbaar product.

De afgelopen week heb ik het ROM-Pedaal uitgetest op mijn e-fiets en het is een uitstekend middel.
Zoals je weet heb ik een linker bovenbeen-amputatie, met het ROM-Pedaal gaat het fietsen zeer vlotjes een mijn prothese blijft perfect op zijn plaats.
Met andere woorden Peter, ik ben een zeer gelukkig persoon.
Je hebt prachtig werk geleverd, TOPPIE.

Nadat zij het ROM-Pedaal gemonteerd heeft fietst mevrouw Van Amstel (ca 50 jaar) weer zonder pijn.
Hiervoor heeft zij 3 jaar lang een crankverkorter gebruikt met een kniebuiging van 70-80 graden. Zij kon korte afstanden fietsen maar kreeg na 10 minuten veel pijn door de geforceerde fietsbeweging.

Mevr. Van Amstel heeft een nieuwe rechterknie, maar vanwege aangroei van littekenweefsel heeft zij een blijvende kniebeperking.

Wij, een fysiotherapiepraktijk in Amsterdam, hebben in een vroeg stadium de ROM-Reva aangeschaft voor een hometrainer in onze oefenzaal.
Onze patiënten kunnen nu veel sneller op de hometrainer, wat het revalidatieproces duidelijk ten goede komt.
De ROM-Reva is een volwaardig, zeer goed product, dat inmiddels alweer een aantal jaren zonder problemen zijn werk doet. Tot volle tevredenheid van cliënten en therapeut.

Het ROM-Pedaal voldoet prima voor onze klant!
Na 4 jaar in een scootmobiel gereden te hebben, kan deze man weer gaan fietsen!
Hij is er heel blij mee.
Hartelijk dank voor jullie goede service!
Als we in de toekomst soortgelijke problemen tegenkomen weten we jullie te vinden!

klanten-reviews-ervaringen-fietsen-hulpmiddelen-pedalen-trappers