Wat zeggen anderen ?

Wij horen graag wat u van de crankverkorter of ROM-Pedaal (excentrische pedaalarm) vindt. Daarmee helpt u ons het product nog verder te ontwikkelen en aan te passen aan de wensen van u als gebruiker. Nieuws van Fietsen op Maat kunt u vinden op onze Facebookpagina.

Sommige ROM-Pedaal gebruikers hebben ons spontaan al gemaild:

Ik heb het ROM-Pedaal op de laagste stand gezet en het lukt me om te fietsen na 3.5 jaar. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om dit aan te kopen en heb zelfs een beetje spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan. Ik ga het zeker aanbevelen bij andere lotgenoten. Bedankt ook voor de snelle reactie, levering en uitleg. Ben een zeer tevreden klant”

“Het is even wennen voor mij (ik heb zelf geen probleem met fietsen) maar mijn vrouw heeft voor het eerst in ongeveer zeventien jaar een aantal minuten getrapt! Zij heeft twee volledige knieprotheses waarvan vooral de eerste (links) van zoveel jaar geleden nog altijd enorm veel problemen geeft. Voorlopig is ze in de zevende hemel en als dat nu zou aanslaan kunnen we na de winter misschien een beetje fietsen samen. Spijtig is dat we dit systeem pas nu gevonden hebben… Bedankt!”

De fietshulp werkt prima en hij zit nu op mijn spinningbike, ik hoop zo beter en sneller te kunnen revalideren en komende zomer weer toertochten te kunnen rijden”

“Even een reactie op mijn aankoop van een excentrische crank.
Ik ben nu een aantal maanden verder en het moet me van het hart: FANTASTISCH! Ondanks dat ik nog steeds slecht kan lopen, ben ik dankzij uw pedaalarm erg goed mobiel op de fiets. Ik juich uw vinding van harte toe!”

Inmiddels ben ik zeer prettig en vakkundig geholpen door Fietsen Manders in Deurne en heb ik links een excentrische pedaalarm laten plaatsen. Fietsen met de voorvoet op de trapper in plaats van met de middenvoet is een verademing. De knie en de heupen worden door de prettige fietshouding nu niet meer overbodig zwaar belast. Het fietsen is even wennen maar dit is voor mij de ultieme oplossing!”

Geïnteresseerd?

Of wilt u ook graag uw ervaringen met de ROM-Pedaal, ROM-Reva of ROM-Herstel delen? Neem gerust contact met ons op.