Wil je revalideren op je hometrainer?

Na een operatie aan knie of kruisband is fietsen op een hometrainer goed voor een snel herstel.

Met de ROM-Herstel op een hometrainer kunt je actief en gedoseerd je knie bewegen; revalideren op de hometrainer en weer fietsen (op de hometrainer). Met een kniebuiging van 70 graden maak je al de volledige pedaalomwenteling. De ROM-Herstel kun je verstellen naarmate je revalidatie vordert, van 70 t/m 110 graden buiging.

De ROM-Herstel wordt gemonteerd op je hometrainer. Mocht je de ROM-oplossing willen gebruiken op zowel hometrainer als (elektrische) fiets, bekijk dan de ROM-Flex.

Fiets hulpmiddelen - Fietsen op maat - ROM-herstel revalidatie

Wil je revalideren op je hometrainer en mobiel blijven op je (elektrische) fiets?

Sneller revalideren met behulp van de hometrainer na een knie- of kruisbandoperatie én mobiel blijven op je (elektrische) fiets. Hiervoor heeft Fietsen op Maat de ROM-Flex ontwikkeld. Deze is geschikt voor revalideren op de hometrainer en weer fietsen (op de e-bike of 'gewone' fiets).

De werking van de ROM-Flex is gelijk aan die van de ROM-Herstel.

Het verschil is dat de ROM-Flex, -naast revalidatie op de hometrainer-, kan worden gemonteerd op de (elektrische) fiets. Zo ben je ook mobiel tijdens de herstelperiode. En mocht je na revalidatie een blijvende beperking houden, dan kun je de ROM-Flex een permanente plek geven op je (elektrische) fiets.

ROM-Flex voor hometrainer en fiets